Bolwerk 7

Diensten


U kent als ondernemer uw eigen onderneming het beste en u weet op welke vakgebieden u welke hulp nodig heeft. Daarom bepaalt u zelf de rol van Bolwerk 7. Zoekt u een adviserende coach of meer traditionele dienstverlening?

 

 

Adviserende coach
Als ondernemers weten wij, net als u, wat ondernemen daadwerkelijk inhoudt. Vanuit een proactieve houding ondernemen wij samen met u. Daardoor kunt u snel reageren op gewijzigde fiscale en financiële omstandigheden. Gevraagd en ongevraagd voorzien wij u van advies. Want uw zaak, is onze zaak.
 

Traditionele dienstverlening
Uiteraard kunt u ook voor alle traditionele administratieve dienstverlening bij ons terecht. Wij hebben het onder één dak. Van verzorgen van de financiële administratie tot salarisadministratie. Van samenstellen van de jaarrekening tot fiscaal advies.
 

Onze adviseurs maken gebruik van efficiënte en moderne technologische mogelijkheden. Al onze dossiers zijn bijvoorbeeld geheel digitaal en delen daarvan komen in de nabije toekomst ook digitaal voor de klant ter beschikking. Wij beschouwen de leveranciers van onze softwarepakketten Innolan, Elsevier, CASH, CaseWare en Yoursoft als partners.

 

Onze diensten

Financiële dienstverlening

Fiscaal

Belastingadvies

Personeelsadministratie

Internationaal belastingrecht