Bolwerk 7

FinanciŽle dienstverlening


Financiële dienstverlening omvat voor ons veel meer dan het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en overige financiële verantwoordingen. Bolwerk 7 wil u als ondernemer verder inzicht geven in deze gegevens.

 

Samenstellen jaarrekening
De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw onderneming. Het is een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de fiscus of uw bank. Op basis van de cijfers in de jaarrekening kunt u verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van uw onderneming. Voor het samenstellen van de jaarrekening is daarom voldoende deskundigheid vereist.

Deskundig advies over uw toekomst

Onze medewerkers en adviseurs kunnen u van dienst zijn bij het samenstellen van uw financiële verantwoording. Uiteraard eindigt het traject niet bij het samenstellen van de jaarrekening. Door een nadere analyse uit te voeren geven we u deskundig advies over uw toekomst.

 

Financiële administratie
Het is van essentieel belang om inzicht te hebben in het reilen en zeilen van uw onderneming. Een betrouwbare financiële administratie helpt u daarbij. Bolwerk 7 kan u hierbij op veel manieren ondersteunen: met advies over de inrichting, ondersteuning op piektijden, beschikbaarstelling van een online administratiesysteem, of zelfs volledig overname van uw administratie. Dit geeft u de rust en de tijd om u geheel op uw onderneming te richten.

 

Administratie in eigen beheer

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw financiële administratie in eigen beheer te voeren en daarbij zo nu en dan onze ondersteuning inroepen. Waar u ook voor kiest, wij hebben het vakmanschap en de gereedschappen om u bij dit belangrijke onderdeel van uw onderneming optimaal te ondersteunen. Belangrijk, want met de gegevens uit uw financiële administratie stuurt u uw onderneming.

 

Administratie wordt concrete sturingsinformatie

Minstens zo belangrijk is de managementinformatie die uit een goede administratie resulteert. Wij vertalen uw administratie- gegevens naar concrete sturingsinformatie. Zodat u op tijd kunt bijsturen én kunt inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Zo kan de sturingsinformatie hulp bieden bij bijvoorbeeld kostprijscalculaties, bezettingsvraagstukken/ capaciteits- verdeling, investeringsbeslissingen en -onderbouwing, financieringsvraagstukken, exploitatiebegrotingen en liquiditeitsbegrotingen.